Despre noi

Ignis Ceramics este o mică afacere de familie lansată în anul 2021 din dorința de a aduce o notă de originalitate și creativitate în designul de interior din Moldova.

 

Chiar dacă producerea de faianță nu este o activitate cu rădăcini istorice la noi, atelierul nostru și-a propus să valorifice la maxim potențialul artei și motivelor tradiționale, pentru a demonstra frumusețea îmbinării unei activități noi cu specificul locului.

 

Faianța hand-made este o artă în sine, de aceea noi vrem să promovăm ideea că faianța nu este un material de construcție bun pentru a fi folosit doar în baie sau bucătărie, ci poate fi un obiect de decor unic, de excepție, care oferă personalitate oricărui interior.

 

Visul nostru este ca atelierul de faianță artizanală Ignis Ceramics să devină o mini fabrică într-un sat, care să ofere locuri de muncă pentru localnici și să transforme localitatea într-un punct de atracție turistică cu totul specială.

 

Și așa cum orice afacere mică, aflată la început de cale, are nevoie de susținere, vă invităm să ne cunoașteți și să povestiți prietenilor voștri despre noi!