Set Rafturi pentru Cuptoare

O gamă largă de materiale de suport pentru o ardere perfectă.

Oferim diverse materiale de susținere și stivuire, personalizate pentru cuptoarele Kittec. Seturile de rafturi includ plăci de ardere de înaltă calitate în diverse forme și dimensiuni, precum și elementele de sprijin necesare. Puteți folosi seturile pentru a vă plasa piesele pe straturi diferite, permițându-vă să ardeți mai multe piese concomitent. Rafturile sunt realizate din material rezistent, capabil să reziste la temperaturi extreme în timpul arderii. Nu ezitați să ne contactați pentru a găsi setul de rafturi potrivit pentru cuptorul dvs!

Suntem specializați în distribuția de roți de ceramică Nidec – Shimpo, care sunt ideale atât pentru ceramiștii profesioniști, cât și pentru atelierele extracurriculare de ceramică, cursurile școlare etc. Acestea sunt roți excepțional de fiabile, cu proprietăți unice de utilitate. Roțile sunt ajustabile în înălțime și distanță de la roată pentru a fi comode în utilizare pentru persoane cu aspect fizic diferit. 

La fel, oferim roți potrivite pentru predarea școlară, ateliere de ceramică și uz casnic etc. Aceste roți au un preț mult mai redus decât cele profesionale și pot satisface nevoile majorității pasionaților de ceramică profesioniști și amatori.

Presă lut (Extruder)

Recipientul pentru masa de lut poate fi umplut cu un bloc de 12,5 kg. Printr-o mișcare ușoară în jos a pârghiei cu clichet, argila este presată printr-un șablon selectat individual pe fundul recipientului. În funcție de forma șablonului, se produc bucăți de lut rotunde, dreptunghiulare sau octogonale. Presa de lut poate fi montată pe pereți robusti din beton, lemn sau cărămidă. Opțional, oferim însă și un cadru special, care trebuie doar fixat pe podea.

Calandre

Dispozitive profesionale robuste pentru plăci cu proprietăți consistente

Calandrele KITTEC au fost proiectate pentru a fi utilizate mulți ani în ateliere și operațiuni industriale. Acționarea cu cremalieră și pinion a modelului RM 1 se integrează fără probleme atunci când transferă puterea. Printr-o singură roată de reglare, puteți regla înălțimea cu precizie utilizând scara de măsurare, oferindu-vă cele mai bune rezultate în doar câțiva pași. Calandrele pot fi folosită atât ca unitate autonomă, cât și ca dispozitiv de masă. Calandrul de model RS funcționează pe mesele existente sau blaturile de lucru economisind spațiu prețios în atelier și poate fi ușor depozitat după utilizare.

Roți Decor/Sele Modelaj

Selele sunt ajutorul ideal pentru vopsirea și modelarea ceramicii.

Datorită rulmenților preciși, aceste sele se dovedesc a fi remarcabile, cu o funcționare lungă, silențioasă și lină. Canelurile de centrare permit alinierea precisă a obiectelor și astfel un lucru exact. Există diferite modele pentru fiecare necesitate

Cabină de glazurat

Cabinele de glazurat asigură un mediu de lucru fără praf și aerosoli în atelier atunci când pulverizați glazuri sau vopsele ceramice

Cabinele au o zonă de lucru complet închisă, care este deschisă doar în față. Presiunea negativă în cabină este generată printr-un ventilator de aspirație, astfel încât particulele fine de glazură sau vopsea să nu poată ieși din cabina de glazurare. Cabina KITTEC SB 1 este ideală pentru atelierele mai mici și poate fi folosită și ca model de convecție: aerul aspirat este filtrat și returnat în cameră după curățare. Filtrul metalic robust și durabil are mai multe inserții de filtru decalate între ele. În spate, aerul curățat este returnat în atelier. Pentru a curăța filtrul din metal galvanizat, acesta este pur și simplu scos din ghidajul său, apoi curățat sub jet de apă. Cabina de pulverizare KITTEC SB 1 poate fi amplasată pe o masă sau poate fi folosită pe picioarele furnizate.

Separatoare

Separatoarele de argilă, numite și separatoare de glazură și argilă, sunt folosite pentru a menține glazurele, argilele și resturile de angobe în afara sistemului de canalizare

În acest scop, separatorul KITTEC este instalat sub chiuvetă. Substanțele sedimentabile din apele reziduale sunt separate prin sistemul simplu, dar foarte eficient, cu trei camere de la partea inferioară a separatorului. Acest lucru previne înfundarea conductelor și protejează mediul înconjurător, astfel încât respectarea reglementărilor privind apele uzate nu mai reprezintă o problemă.

Extrudere și Malaxoare