Fabricat manual și construit să reziste

Ignis Ceramics produce plăci personalizate atât pentru proiecte mari de amenajări interioare (hotele, restaurante, muzee, locale comerciale…), cât și pentru lucrări mici în case private.
Unul dintre avantajele plăcilor artizanale este că se pot adapta la orice proiect și buget. Realizarea manuală a plăcilor necesită timp, dar înseamnă că obțineți exact ceea ce doriți și numai ceea de ce aveți nevoie.
Noi facem plăcile la comandă, deci asigurați-vă că planificați timpul necesar pentru realizarea proiectului. Știm ce găsirea soluției perfecte poate fi o provocare, așa că suntem aici pentru a vă ajuta la fiecare pas al drumului.

Cum are loc procesul de realizare a comenzii personalizate

Pasul 1 - Împărtășirea viziunii Dvs.

Când ajungeți la noi, ar trebui să fiți gata să vorbiți cu un expert în design de plăci ceramice, probabil că aveți cel puțin o idee generală despre ceea ce căutați. Acum trebuie doar să scoatem acele idei și să le punem pe hîrtie. Aici visurile dvs se întâlnesc cu un proces de planificare serioas. Trimiteți-ne fotografii cu exemple, imagini cu culorile care vă plac, fotografii ale spațiului - orice poate să ne transmită viziunea voastră asupra proiectului.

Pasul 3 - Coborîm la nivel de detalii

Cu conceptul general conturat de noi și adorat de dvs., începem să îl desenăm și să realizăm o ofertă de preț în detaliu, inclusiv serviciul de livrare.

Pasul 2 - Prezentarea generală a proiectului

Cu ideile și măsurătorile spațiului la îndămînă, vom crea o prezentare generală a proiectului și o realiza ofertă de preț bazată pe forma, culoarea și cantitatea de faianță necesară.

Pasul 4 - Livrarea proiectului realizat

În funcție de specificațiile exacte ale proiectului, vom dezvolta o agendă, iar artizanii noștri încep să modeleze și să picteze plăcile dvs. Includem un surplus de 10% la cantitatea plăcilor necesare pentru a ne asigura că instalatorul dvs. nu va rămâbne fără plăci în etapa de instalare.