ROȚI DE OLAR

Aici, la Ignis Ceramics, oferim oferte excelente la modelele de roți de la producătorul japonez Shimpo. Fie că sunteți în căutarea unei roți la preț accesibil pe care să o utilizați în mod obișnuit, fie că doriți să cumpărați o întreagă flotă de roți pentru a construi un nou atelier, suntem siguri că avem ceea de ce aveți nevoie.

Nidec Shimpo Whisper-T

Roata olarului SHIMPO Whisper-T este o roată a olarului cu acționare electrică, cu funcționare la 230 de volți având reglaj continuu. Placa de formare este realizată din aluminiu cu un diametru de 300 mm și este prevăzută cu caneluri de centrare. Acționată direct de un motor fără perie (Brushless) iar datorită acestui ansamblu, Whisper care înseamnă “șoptit”,este extrem de silențioasă , vibrații absolut scăzute și foarte puternică. Pe această roată se poate lucra cu o cantitate aproximativă de 15 kg lut.

Nidec Shimpo RK-3D

Roata olarului SHIMPO RK-3D este un model de podea, electric cu funcționare la 230 de volți având reglaj continuu. Placa de formare este realizată din aluminiu având și caneluri de centrare. Acționată direct de un motor fără perie (Brushless) iar datorită acestui ansamblu, RK-3D este extrem de silențioasă  în funcționare, vibrații absolut scăzute și extrem de puternică. Un cuplu ridicat pe întreaga gamă de viteze este garantat printr-un control al motorului bine construit, care menține viteza setată constantă chiar și în cazul sarcinilor mari. Pe această roată chiar și olăritul cu o cantitate de 30 kg lut este ușor de realizat.

Nidec Shimpo RK-3E

Roata olarului SHIMPO RK-3E este un model electric cu funcționare la 230 de volți având reglaj continuu. Placa de formare este realizată din aluminiu cu un diametru mare de 350 mm și este prevăzută cu caneluri de centrare. Acționată direct de un motor fără perie (Brushless) iar datorită acestui ansamblu, RK-3D este extrem de silențioasă  în funcționare, vibrații absolut scăzute și extrem de puternică. Un cuplu ridicat pe întreaga gamă de viteze este garantat printr-un control al motorului bine construit, care menține viteza setată constantă chiar și în cazul sarcinilor mari. Pe această roată chiar și olăritul cu o cantitate de 30 kg lut este ușor de realizat.

Nidec Shimpo RK-55

Roata olarului SHIMPO RK-55 este o roată a olarului cu acționare electrică, cu funcționare la 230 de volți având reglaj continuu. Placa de formare este realizată din aluminiu cu un diametru de 300 mm și este prevăzută cu caneluri de centrare. Placa de formare este acționată prin curea plată cu caneluri de un motor silențios, cu consum redus. RK-55 este foarte silențioasă în funcționare și are o putere bună de învârtire. La roată este posibil să lucrați cu aproximativ 10 kg argilă.
Un întrerupător de protecție a motorului încorporat protejează roata împotriva posibilelor suprasarcini. Roata olarului RK-55 este un model de podea, în ciuda greutății reduse de aproximativ 23 kg, este foarte stabilă pe cele 3 picioare.

Nidec Shimpo RK-5T/RK-5TF

Roată de olar electrică uşoară, pentru măsuţă.Recomandată pentru ateliere de olărit mici, sau pentru cei care se ocupă cu ceramică de tip hobby, în acelaşi timp ideală şi pentru ateliere de pregătire a elevilor în acest domeniu. Roata olarului SHIMPO RK-5TF este o mașină compactă pentru utilizare pe o masă. Acționată electric, cu funcționare la 230 de volți având reglaj continuu. Transmiterea puterii la placa de formare de 180 mm din aluminiu cu un atașament plastic de ø250 mm este realizată printr-o centură de cauciuc încorporată în carcasă. Datorită consumului de doar 100 de wați, RK-5T este extrem de economică și cu toate acestea este posibil să se lucreze cu aproximativ 5 kg de lut.
   Sensul de rotație  stânga / dreapta, poate fi setat manual folosind un întrerupător. Viteza de rotație este infinit variabilă până la 230 rpm cu ajutorul unei pedale de podea.

InLoveArts 350W

Sistem monofazat cu trei fire, cu dispozitiv de protecție împotriva scurgerilor, foarte sigur de utilizat. Motor fără perii de înaltă calitate, viteza poate atinge 0-300 RPM. Roata funcționează stabil și are zgomot redus. Ea este echipată cu o pedală de picior, care eliberează mâinile; are un ecran LCD cu operare intuitivă. Roata se rotește fără probleme, se poate roti în ambele sensuri, iar viteza este reglabilă. Structura compactă, amprenta mică și designul deflectorului protejează de stropi. Prevăzut cu o placă cu diametrul de 25 cm, vasul detașabil în ABS este ușor de curățat. Ideal pentru centre de creație mici, pentru începători și pentru cei ce doresc să lucreze în condiții domestice.